-

Elérhetőségek

GOSZA Higiénia és Takarítás

Cím: 9700 Szombathely,
Vörösmarty u. 31/D.
Telefon:
+36-30/2474-692
+36-30/9466-116
E-mail:
info@gosza.hu


Comac ipari takarítógépek

Comac ipari súrológépekComac ipari súrológépek

Innova ipari takarítógép, ipari súrológép 60/65/75/85/100/70

A Comac Innova ipari súrológépcsalád rendkívül felhasználóbarát súrológépei alkalmasak a nagyobb területek (6000 m2) takarítási feladatainak ellátásához, miközben az új CDS (Comac Dosing System) rendszernek köszönhetően a víz- és vegyszer felhasználás közel 50%-al csökkenthető.

Az elérhető változatok között szerepel a Comac Innova 60B 1 súrolótárcsás, 61 cm munkaszélességű súrolóautomata, amely kisebb méreteinek köszönhetően alkalmas a kézitolású súrológépek felváltására akár zsúfoltabb területeken is. Továbbá elérhetőek még a Comac Innova 65/75/85/100 B/M, 2 súrolótárcsás 65-75-85-100 cm munkaszélességű gépek, automata (B) vagy manuális (M) változatban. Az automata változaton található egy programkapcsoló, négy előre telepített programmal, melyek közül kiválasztva a megfelelőt a gép elvégzi a tisztítási programot, csak kormányozni kell. A manuális változat esetén a gépkezelő a megfelelő karokkal tudja a szívósínt és a súrolútárcsákat letenni, illetve felemelni. Eelérhető még a Comac Innova 70S, 69 cm munkaszélességű, hengerkefés változat.

Külön érdekességképpen ajánljuk, hogy a takarítógépek közt a COMAC tud olyan modult beszerelni, amivel élőben, egy telefonról vagy tabletről is nyomon követhető, hogy a gép mennyit dolgozik, valóban dolgozik-e, ütközött-e, illetve nyomon követhető a szénkefék és motorok állapota is. Ezáltal elkerülhető, hogy a munkatársak valótlan információkat állítsanak, hiszen a munkafelügyelő real-time látja, hogy mozog-e a gép, vagy csak leparkolták az éjszakások, és alszanak valahol. A Comac fleet care GSM modult azonnal be tudjuk szerelni a gépbe!


 

Comac Omnia ipari súrológép, ipari takarítógép

A Comac Omnia ipari takarítógép, ipari súrológép alkalmas a közepes nagyságú ipari területek (2500 m2) napi takarítási munkálataira, valamint az erőteljesebb szennyeződések eltávolítására.

Két, egyaránt önjáró változata érhető el, a 66 cm és 83 cm munkaszélességű súrolókefés gépek.

Az Comac Omnia ipari takarítógép, ipari súrológép takarítási tartománya rendkívűl sokoldalú, hála az elérhető tartozékok széles palettájának. Az erős szerkezet és a 36 V-os nagy teljesítményű akkumulátoroknak köszönhetően alkalmas a hosszan tartó takarítási folyamatok elvégzésére is.

 

 


 

Comac Media ipari takarítógép, ipari súrológép

A Comac Media ipari takarítógép, gyalogkíséretű súrológép alkalmas a napi takarítási feladatok elvégzésére, olyan nagyobb területeken (3500 m2), ahol a takarítást a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal kell elvégezni.

Az új Comac Media ipari takarítógép elérhető 66 cm és 76 cm munkaszélességű súrolókefés önjáró (BT), valamint 61 cm munkaszélességű hengerkefés önjáró (BTS) változatokban is.

 

 

 

 


 

Comac Simpla ipari súrológép, ipari takarítógép

A Comac Simpla ipari súrológép, ipari takarítógép gyalogkíséretű súrológép, mely alkalmas a napi takarítási feladatok elvégzéséhez, valamint alaposabb tisztítási folyamatokhoz, olyan közepes nagyságú területeken (3000 m2), ahol a takarítást minél inkább csendben, "észrevétlenül" kell elvégezni (pl.: szállodák, kórházak, stb. területén).

Az alábbi változatokban érhető el:

  • Comac Simpla ipari súrológép 50: 1 kefés 50 cm munkaszélességű elektromos (E), akkumulátoros kézi tolású (B) és akkumulátoros önjáró (BT)
  • Comac Simpla ipari súrológép 55-65: 2 kefés 56 cm vagy 66 cm munkaszélességű, akkumulátoros önjáró (BT)
  • Comac Simpla Ipari súrológép 50 BTS: 2 hengerkefés 50 cm munkaszélességű, akkumulátoros, önjáró.

 

Comac Antea 50 ipari takarítógép, ipari súrológép

A Comac Antea ipari takarítógép egy professzionális gyalogkíséretű 24V-os akkumulátoros működtetésű ipari súrológép. Alkalmas a napi takarítási feladatok elvégzésére, valamint az erősen szennyezett, nagyobb területek (akár 2200 m2/óra) megtisztítására is.

Elérhető 50 cm kefeátmérőjű önjáró (BT), valamint kézi tolású (B), továbbá önjáró két hengerkefés (BTS) és szintén önjáró, négyszög alakú súrolófejjel rendelkező (BTO) változatban is.

 

 

 


 

Comac Innova 55 ipari takarítógép, ipari súrológép

A Comac Innova 55B ráülős súrológép kompakt méreteinek köszönhetően tökéletesen alkalmas a közepes méretű (óránként akár 3000 m2), zsúfoltabb területek takarítására, felváltva a gyalogkíséretű gépeket. A takarítószemélyzet ma már nem szíven dolgozik gyalogkíséretű gépekkel, hanem szívesebben ráülnek a gépekre. Ez a gép megegyezik a gyalogkíséretű gépekkel, pont azokat hivatott kiváltani. Nagyon kompakt, méretének köszönhetően a liftekbe is befér!

A Comac által tervezett Innova 55B ráülős súrológép adottságainak köszönhetően kényelmesebb, vegyszer- és energiatakarékosabb, valamint gyorsabb takarítást végezhet olyan területeken, amelyeken korábban csak gyalogkíséretű súrológépekkel lehetett dolgozni. Munkaszélessége 56 cm, egy súrolótárcsás.

 

 


 

Comac Vispa 35 ipari takarítógép, ipari súrológép

A Comac Vispa 35 ipari takarítógép egy tökéletes kézi tolású ipari súrológép, amely az erőteljesebb szennyeződésekkel is megbirkózik. Kis mérete lehetővé teszi a könnyű manőverezést a zsúfolt, szűk helyeken is. Egy kisebb autó csomagtartójában is könnyedén szállítható. Akkumulátoros és kábeles változatban is elérhető. Az akkumulátoros változat beépített töltővel és zselés akkumulátorral van felszerelve, a kábeles kivitelhez 15 m kábel tartozik. Ajánljuk éttermek, kávéházak, orvosi rendelők, gyógyszertárak, üzletek napközbeni szinten tartására.

 

Technikai adatok
  Vispa 35 E Vispa 35B Vispa 35 BS
Munkaterület 800 m2 1000 m2 850 m2
Folyamatos működés folyamatos 1 óra 1 óra
Munkaszélesség (súrolókefe) 35 cm 35 cm 33,5 cm
Munkaszélesség (felszívás) 45 cm 45 cm 52,5 cm
Koszosvíz tartály 8 l 10 l 10 l
Akkumulátor kapacitás hálózati 12V / 65Ah 12V / 65Ah

 

Comac Vispa XS ipari súrológép, ipari takarítógép

A COMAC Vispa XS ipari takarítógép egy forradalmian új, kompakt, összecsukható súrológép. Egyszerű kezelhetősége, kis súlya és mérete miatt könnyen alkalmazható szűk, zsúfolt területek tisztítására. A hölgyek is könnyen, ügyesen tudják használni! Lithium-ion akkumulátorának köszönhetően mindig készen áll a munkára, így naponta több alkalommal is célzott takarítási feladatokra alkalmas. Akkumulátora bármikor tölthető / rátölthető! Nagyon könnyű, kisméretű - mint egy kisebb bőrönd! A sarkok is könnyedén tisztíthatóak vele! Ajánljuk éttermek, gyógyszertárak, kisebb boltok,  kávéházak, napközbeni szinten tartására, az eseti felmosások kiváltására.

 

Technikai adatok
 

Vispa XS

Munkaterület

900 m2

Folyamatos működés

1 óra

Munkaszélesség (súrolókefe)

28 cm

Munkaszélesség (felszívás)

32,5 cm

Koszosvíz tartály

3 l

Zajszínt

65,7 dB

Akkumulátor kapacitás

Li-ion 36V / 5,2Ah


 

Comac Optima 85B/100/90 ipari súrológép, ipari takarítógép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comac Ultra 85/100 ipari takarítógép, ipari súrológép

A Comac Ultra ráülős súrológépei alkalmasak az igazán nagy (nagyobb mint 5000 m2) ipari területek, szervizek erőteljesebb szennyeződéseinek eltávolítására. Az akár 100 kg-os kefenyomásnak köszönhetően az Ultra 100B a legdurvább szennyeződésekkel is megbírkózik. A Comac Ultra 85/100B és 85 BS egyaránt elérhető súrolótárcsás, 83 cm és 100 cm munkaszélességgel, valamint a 91 cm munkaszélességű hengerkefés változatokban.

 

 

 

 


 

Comac Ultra C130 ipari takarítógép, ipari súrológép

A Comac C130 ipari takarítógép, ipari súrológép alkalmas nagy ipari és kereskedelmi területek, pályaudvarok, repülőterek akár 25.000 m2-es felületének tisztítására. Dízel változat esetén területi korlátozás nélkül alkalmazható.

A Comac C130 BS / Diesel akkumulátoros vagy dízelmotoros változata négy ellentétesen mozgó, akár 180 kg nyomásra is képes súrolótárcsával és egy hengerkefével kettős tisztítóhatást végez 130 cm mun kaszélességen. Nagy mérete ellenére a gép nagyon fordulékony és könnyen kezelhető.

 

 

 


 

 

 

 


Vissza az előző oldalra!
GOSZA Higiénia és Takarítás - Magyar